Čištění ovoce a zeleniny
Jednoduchý a spolehlivý proces čištění zemědělských výrobků
Čerstvé ovoce a zelenina jsou důležitou součástí naší stravy. Má proto velký význam, aby se toto zboží dostalo ke spotřebiteli v nezávadném stavu. S přesným dávkováním chlordioxidu lze tento nárok zaručit.
Požadavky - Čištění ovoce a zeleniny
Přehled
Než jsou ovoce a zelenina nabízeny spotřebitelům v regálech supermarketů, byly několikrát podrobeny procesu čištění / dezinfekce. Při tomto procesu se účinně ničí výtrusy, plísně, viry a bakterie. Takto ošetřené zůstávají ovoce a zelenina výrazně déle čerstvé. Pro proces čištění je nejúčinnější použití chlordioxidu, čímž se zabrání i tvorbě biologických vrstev v mycí lince. Jako chemický výrobek je přitom chlordioxid zcela chuťově a pachově neutrální a pro lidi zdravotně zcela nezávadný. K výrobě chlordioxidu se nejlépe hodí výrobní zařízení typu Bello Zon CDK.
Stažení
Vhodné produkty - Čištění ovoce a zeleniny
Kontaktujte nás
»Můj tým a já jsme vám kdykoliv k dispozici. Zašlete nám svoji poptávku.«
Odeslat poptávku
Zavřít formulář