Návrhy hledání

Čištění ovoce a zeleniny

Jednoduchý a spolehlivý proces čištění zemědělských výrobků

Čerstvé ovoce a zelenina jsou důležitou součástí naší stravy. Má proto velký význam, aby se toto zboží dostalo ke spotřebiteli v nezávadném stavu. S přesným dávkováním chlordioxidu lze tento nárok zaručit.

Požadavky - Čištění ovoce a zeleniny

 

Než jsou ovoce a zelenina nabízeny spotřebitelům v regálech supermarketů, byly několikrát podrobeny procesu čištění / dezinfekce. Při tomto procesu se účinně ničí výtrusy, plísně, viry a bakterie. Takto ošetřené zůstávají ovoce a zelenina výrazně déle čerstvé. Pro proces čištění je nejúčinnější použití chlordioxidu, čímž se zabrání i tvorbě biologických vrstev v mycí lince. Jako chemický výrobek je přitom chlordioxid Chlordioxid je mimořádně reaktivní plyn, který se kvůli své nestabilitě neskladuje, ... více v glosáři zcela chuťově a pachově neutrální a pro lidi zdravotně zcela nezávadný. K výrobě chlordioxidu se nejlépe hodí výrobní zařízení typu Bello Zon CDK.

Stažení pro Čištění ovoce a zeleniny

Více v centru stahování

0 Výsledky
Filtrovat podle typu dokumentu
Bezpečnostní list (0)
Brožura / Leták (0)
Certifikát / Prohlášení (0)
Datový list (0)
Katalog (0)
Návod k obsluze (0)
Odborný článek (0)
Ostatní (0)
Příklad aplikace / Reference (0)
Rozložený výkres / Náhradní díly (0)
Schéma zapojení (0)
Software (0)
Tiskové sdělení (0)
Výkres / Rozměrový list / 3D (0)

Vybraný filtr:

Vhodná stahování

Třídit podle A až Z
Načíst další nalezené cíle ...
Nejsou přítomny žádné další nalezené cíle!

Bohužel jsme nenalezli žádný vhodný výsledek vyhledávání.

Všechna slova správně napsaná?
Zkusit to znovu se méně nebo jinými hledanými výrazy?

Zkuste to prosím později

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Přehled

 

Než jsou ovoce a zelenina nabízeny spotřebitelům v regálech supermarketů, byly několikrát podrobeny procesu čištění / dezinfekce. Při tomto procesu se účinně ničí výtrusy, plísně, viry a bakterie. Takto ošetřené zůstávají ovoce a zelenina výrazně déle čerstvé. Pro proces čištění je nejúčinnější použití chlordioxidu, čímž se zabrání i tvorbě biologických vrstev v mycí lince. Jako chemický výrobek je přitom chlordioxid Chlordioxid je mimořádně reaktivní plyn, který se kvůli své nestabilitě neskladuje, ... více v glosáři zcela chuťově a pachově neutrální a pro lidi zdravotně zcela nezávadný. K výrobě chlordioxidu se nejlépe hodí výrobní zařízení typu Bello Zon CDK.

Stažení

Vhodné produkty - Čištění ovoce a zeleniny

1 2 3 4 5 6 7

Kontaktujte nás

David Šídlo

výkonný ředitel a jednatel společnosti

»Můj tým a já jsme vám kdykoliv k dispozici. Zašlete nám svoji poptávku.«

+420 585 757 011  Odeslat poptávku   

Zavřít formulář

Vaše poptávka

Osobní údaje


další výrobek +
Přiložený soubor Maximální velikost souboru 10 MB.
Nahrát další soubor

Osobní údaje


Zkontrolujte prosím své údaje a vyplňte všechna povinná pole.
*Povinná pole

Zkontrolovat a odeslat


Osobní údaje:
Oslovení
Titul
Příjmení  
Křestní jméno  
Podnik
Číslo zákazníka
E-mailová adresa
Telefon
Ulice
Číslo popisné
Místo  
Země
Zpětné volání Ano

O krok zpět

Novinky a události

ProMinent Newsletter - nejnovější zprávy na míru! Přihlásit se k odběru