Návrhy hledání

Nízkotlaká dávkovací čerpadla jsou nyní vhodná pro speciální potravinářské aplikace

Květen 2023

Nízkotlaká dávkovací čerpadla ProMinent lze nyní používat v přímém kontaktu s potravinami. Konstrukce a použité materiály jsou v souladu s Evropským nařízením o potravinách 1935/2004.

Speciální dávkovací technika pro potravinářský průmysl

Nízkotlaká dávkovací čerpadla jsou nyní vhodná pro speciální potravinářské aplikace

Nízkotlaká dávkovací čerpadla ProMinent lze nyní používat v přímém kontaktu s potravinami. Konstrukce a použité materiály jsou v souladu s Evropským nařízením o potravinách 1935/2004.

Jako přední dodavatel v oblasti dávkovací techniky a úpravy vody klade společnost ProMinent velký důraz na kvalitu a bezpečnost svých výrobků. Konstrukce čerpadel v souladu s přísnými požadavky nařízení EU o potravinách 1935/2004 nabízí zákazníkům z potravinářského průmyslu jistotu, že dávkovací čerpadla splňují požadavky pro náročné použití v aplikacích souvisejících s potravinami.

Vhodnost pro potravinářství se vztahuje na různé typy čerpadel, včetně membránových čerpadel s dávkovacím výkonem od 1 ml/h do 1000 l/h, jako jsou modely beta , gamma/ X , gamma/ XL a sigma , a také na peristaltická čerpadla s dávkovacím výkonem od 10 ml/h do 410 l/h , jako jsou modely DULCOFLEX DFXa a DULCOFLEX DFYa .

Speciální dávkování s hygienickou konstrukcí

Zvláště pozoruhodné je motorové dávkovací čerpadlo Sigma Hygienic , navržené speciálně pro hygienické aplikace. Všechny součásti čerpadla splňují platné směrnice a normy pro použití v hygienicky náročných výrobních oblastech, včetně evropských předpisů pro zařízení přicházející do styku s potravinami. Jednoduchá konstrukce kapalinové koncovky a ultra hladké povrchy, které byly optimalizovány z hlediska „mrtvého“ prostoru, tvoří základ hygienického provedení, které umožňuje snadnou CIP a rychlou demontáž.

Díky této dodatečné možnosti mohou výrobci potravin bezpečně a hygienicky dávkovat média v potravinářských aplikacích.

Nízkotlaká dávkovací čerpadla ProMinent

Vhodné výrobky

DULCOFLEX DFXa dávkuje odplyněná, viskózní a abrazivní média nebo kapaliny citlivé na smykové napětí a stanoví nová měřítka v oblasti dávkování. Toto hadicové čerpadlo zajišťuje lineární a opakovatelné dávkování (± 1 %) ve všech procesních podmínkách. Výměna hadic je velmi snadná.

zjistit více

Hadicové dávkovací čerpadlo DULCOFLEX DFYa bez ventilu zajišťuje přesné, lineární a opakovatelné dávkování ve všech procesních podmínkách. Dávkuje bez problémů média, která uvolňují plyny, jsou viskózní, obsahují částice nebo mají nízkou pevnost ve střihu – společnost ProMinent tak stanovuje nová měřítka v oblasti dávkování pomocí hadicových čerpadel.

zjistit více

Univerzálně použitelné magnetické dávkovací čerpadlo pro dávkování kapalných médií v úpravě vody a u chemických procesů: Magnetické membránové dávkovací čerpadlo beta. Hospodárné, se zabezpečením proti přetížení, s možností přizpůsobení stávajícímu signálnímu čidlu.

zjistit více

Seznamte se s dávkovacím čerpadlem, které po stránce produktivity, spolehlivosti a hospodárnosti nastavuje nová měřítka.

zjistit více

Čerpadlo gamma/ XL je inteligentní síťově propojitelné magnetické membránové dávkovací čerpadlo, které po stránce produktivity, spolehlivosti a hospodárnosti stanovuje nová měřítka.

zjistit více

Motorová membránová dávkovací čerpadla sigma v hygienickém designu jsou optimalizovaná pro mrtvý prostor, velmi těsná a díky hladkým povrchům je lze snadno a flexibilně používat v hygienicky citlivých aplikacích.

zjistit více

Kontaktujte nás

David Šídlo

výkonný ředitel a jednatel společnosti

»Můj tým a já jsme vám kdykoliv k dispozici. Zašlete nám svoji poptávku.«

+420 585 757 011 
Odeslat poptávku   

Zavřít formulář

Vaše poptávka

Osobní údaje


Přiložený soubor Maximální velikost souboru 10 MB.
Nahrát další soubor

Osobní údaje


Zkontrolujte prosím své údaje a vyplňte všechna povinná pole.
*Povinná pole

Zkontrolovat a odeslat


Osobní údaje:
Oslovení
Titul
Příjmení  
Křestní jméno  
Podnik
Číslo zákazníka
E-mailová adresa
Telefon
Ulice
Číslo popisné
Místo  
Země
Zpětné volání Ano

O krok zpět

Novinky a události

ProMinent Newsletter - nejnovější zprávy na míru! Přihlásit se k odběru